A tu je ďalší tip na omáčku s kyslými uhorkami. Tentoraz s kuracím mäsom.
INGREDIENCIA:
- 800 g kuracích prsných či stehenných rezňov
- 2 cibuľa
- 30 g slaniny
- 2 lyžice horčice
- 2 lyžice hladkej múky
- 3 kyslé uhorky
- 4 lyžice sterilizované kapie
- voda
- soľ
- korenie
POSTUP:
- Slaninu si nakrájajte na kocky a smažte, kým nepustí tuk.
- Na ňom potom osmažte na plátky nakrájané, naklepané, osolené, operené mäso potreté horčicou.
- Po zatiahnutí podlejte vodou a duste domäkka.
- Pred koncom varenia pridajte nakrájané uhorky a kapie.
- Zahustite múkou rozmiešanou vo vlažnej vode.
- Varte ešte 10 minút a dochuťte šťavou z uhoriek a podľa potreby okoreňte.